En hesapli Havai Fisek Nasil satin alinir 9 tavsiye

Wiki Article


Havai fişekleri patlatmak ürünün çeşidine nazaran ayrımlılık göstermektedir. Profesyonel kullanım ve beceriksiz kullanma yapmak üzere ikiye ayrılan havai fişeklerin yararlanmaı sırasında asayiş önlemlerinin gözetilmesi berenarı önemlidir. Hevesli yararlanma havai makbuzekler bilirkişi kişiler tarafından bilgisayarlı tehlikeleyici sistemler ile odlenir. Bunlar çoğunlukla sema bombası niteleyerek tabir edilip 150-200 metre yükseklikte patlayan ve atış süresi asgari 7-10 zaman devam eden havai fişeklerdir.

Meraklı tasarruf havai fişekler ise gösteri bataryası niteleyerek tabir edilen atış adetsı 16'dan saksılayıp 150 atışlığa denli çıkan kutu şeklindeki uçuk patlayıcılardır. Bu havai fişekleri patlatmak dâhilin seyircilerden 30-40 metre uzakta olup havai makbuzeği taş ve kum torbası gibi çetin cisimlerle sabitledikten sonrasında fitilini hınçlemek yeterlidir. Acemi kullanma havai fişekler 30-60 metre yükseklikte patlayıp demo süresi atış sayısına bakılırsa değişiklik göstermektedir.


Bilmeniz Gerekenler

1) KENDİ BAŞIMA Gökyüzüİ FİŞEklenmiş ATABİLİR MİYİM ?
Hayır vekillik ve kanuni hükümlere mugayirdır ruhsatlı zevat tarafından özel izin ve ekipmanlarla atılmaktadır


2) Tarzİ FİŞZeyil RİSK TAŞIR MI , Mazarrat VERİR Mİ ?
Ha , kategorik bilinçli atılmalıdır . Bilgisizce kullanımlar bedensel mazarrat veya ölüm sonucu doğurabilir. Hatta atılacak alan , ısı, evetğış, rüzgar detayları ekibimizce atıştan bir hafta önce öğrenilecektir. Mabeyin ve dar sokaklar yahut kadeh kaplama cepheli bir çatı her dakika korkulu olabilir.


3) İZİNSİZ KÜÇÜK BİR GÖSTERİ YAPILAMAZ MI ?
Katiyen dokumalamaz ve Havai Fişek Fiyatları yapanlar üzerine müddeiumumilik ve Havai Fişek güven denizç duyurusunda bulunur.


4) KİMLER KULLANABİLİR ?
Yalnızca ehliyetli zevat. Cumhur kendi başına kullanamaz.


5) NERELERDE KULLANILABİLİR?
Oteller, küşade alanlar,bahir kenarları, festivaller, kutlamalar, isyeri açılıiları, düğünler, merasimler, kutlamalar.


6) KAÇDürüst ATIŞLARIN SONUCU NEDİR ?
Mahkemede yargılamaya ve ukubet alay konusu olur.


7) NE TİP RİSKLER İÇERİR ?
Düşkün, kadeh kırılma kabil riskler.


8) NERELERDE ATIŞ YAPILABİLİR ?
Oteller , belirtik alanlar ve restaurantlar uygundur . Mahalle araları ve yerleşimin derin başüstüneğu alanlarda yeğleme edilmemektedir.


18) HANGİ FİRMALAR çekicilikİ FİŞIlave TEMİN EDEBİLİRİM ?
Sadece satış ruhsatı olan firmalardan havai fişek satın almanızı salık ederiz. Satış ruhsatı sıfır yerlen kesinkes havai fişek satın almayınız.

Report this wiki page